Oj, oj, oj...

Ledsen att jag är så dålig på att uppdatera.... tiden räcker liksom inte riktigt till... Har ju dessutom varit så fint väder senaste tiden så den lediga tid jag får över vill jag spendera utomhus. =)

Förra helgen var iallafall en riktig superhelg! Kanonfint väder! I fredags blev det after-work på Katalin med R & M. Sååå mysigt! Fortsatte kvällen med ett par fantastiskt goda drinkar i baren på UKK! Smaskens!

På lördagen var jag ute i solen hela dan, det blåste dock en hel del så man var ju tvungen att röra lite på sig, annars blev det lite kyligt. På kvällen var jag iallafall på tjej-spa där man fick prova på olika behandlingar billigt. Jag valde ansiktsmassage, energimassage och akupuntur. Det var en riktigt rolig och mysig kväll!

SÖndagen var lugn. Skulle gå på en visning av ett hus, men visningen var inställd för att huset redan var sålt...lite snopet. Ja ja, vi fick iallafall en liten trevlig åktur i det fina vädret! Promenad och grillning med mamma och pappa på kvällen. Åhhh vad gott det är med grillat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denna vecka har varit väldigt kort, men intensiv. Igår efter jobbet träffade jag Malin och Kajsa och drack lite vin och åt god mat! Idag är det sista april och har tänkt att åka in en sväng till stan nu på förmiddan och träffa A-I. Sen bär det av till stockholm efter lunch för att möta upp Malin, Niklas och Rickard. Lite picnic om vädret tillåter (verkar så just nu iaf). sen blir det middag och utgång i Stockholm. Imorgon blir det nog lite sightseeing i stockholm och balett på kvällen! Ringaren i Notre Dame, det ska bli riktigt spännande. har aldrig varit på balett och är väl ingen balettmänniska (tror jag) men jag ser fram emot det!

Åker hem till Uppsala på lördag och hoppas på att träffa Andreas, Hanna, Emil, Eric och Madde på kvällen! Vi får se.

En fullspäckad helg med andra ord, superkul!

Nu måste jag packa lite...me don't like very much...

Ha en riktigt trevlig Valborg!

kramar

Morfar 80 år

I helgen som var fyllde morfar 80 år! Vi firade både lördag och söndag. På lördagen var vi hemma hos dem och åt god mat och tårta. På söndagen tog vi med morfar på en "hemlig resa". Vi började med att åka till morfars barndomshem. Ett jättefint stort gammalt hus med jättefina kakelugnar. De som äger huset idag var där och öppnade upp och visade runt. Jättekul! tror morfar uppskattade det väldigt mycket faktiskt. Klart det måste kännas lite sorgligt också...
Vi åt medhavd tårta och drack kaffe innan vi åkte vidare upp till Dragon Gate. Mormor och morfar har länge pratat om att de vill åka dit och titta och äta så det gjorde vi. Sjukt ställe =) Hyfsad mat.

Sen skjutsade vi hem mormor och morfar och stannade hos dem en stund och drack kaffe och hjälpte dem att äta upp tårtan från gårdagen.

En jätterolig helg!



   


Tulpaner, påskliljor, rabarber och annat

Mycket hade hänt i rabatten under de få dagar som vi var i London. De första tulpanerna, herrgårdstulpaner tror jag de heter, har börjat blomma. Det gör även påskliljorna, violer och krokusen. Dessutom börjar det bli riktigt grönt! Rabarbern börjar bli stor, den växer så det knakar...



   

Mer av London

Vi har så många bilder från London, men jag kan ju inte lägga ut alla... Här är några iallafall.


En första rapport från London

Londonresan var otroligt lyckad! Vi hade skitkul! Har sett typ allt och gått flera mil...
Orkar inte rabbla upp allt vi gjort, men resans höjdpunkt var nog när vi var på musikal. Vi såg en som hetter "Joseph and the technicolor coat". Den var verkligen jättebra!
Här kommer ett litet kollage av bilder. Fler kommer vid ett senare tillfälle!







London baby!

Imorgon bitti drar vi till London! We'll be back on monday!

GLAD PÅSK!

Bilder från helgen



Blev tipsad om gratisprogrammet Picasa. Riktigt enkelt och roligt att göra bildkollage!

Man blir så glad...

Igår var det ju helt fantastikt väder! Man blir så himla glad!

Var ut och gick en promenad på förmiddagen innan mormor och morfar kom och fikade lite. Wienerbröd! Mums, det var inte igår jag åt det. Satt ute i solen en stund och sög i mig vitaminer!

Åkte in till stan på eftermiddan och satt på Katalin med en öl och njöt av solen. Helt underbart!

Var bjudna på middag hos lillebror och flickvän så vi tog en promenad dit från stan. satt och mös lite på deras balkong och bjöds sedan på en fantastisk god middag! Jag var så mätt när vi gick därifrån så jag mådde illa... =)

Idag har vi varit och spanat in nya IKEA! Jättefint faktiskt. Jag tycker det var riktigt bra! Köpte tyg som jag ska sy gardiner till köket av, jag tror det kan passa bra.

Nu blir det lite slappa i soffan!

Room Service

Sjukt bra program!

Peter Siepen är jävligt rolig! Skum kille =)

RSS 2.0