Hustankar

Vi började lite smått i våras att börja titta lite efter hus (vi har ju ingen brådska överhuvudtaget, men det är ju bra att hålla ögonen öppna!). Nu har vi istället övervägt att bygga hus! Har beställt en massa huskataloger och tittat en massa på nätet för att få lite inspiration. Vi har tänkt att göra det mesta själva, men kanske beställa stommen och få den rest av någon hustillverkare. Jag förstår bara inte hur vi ska kunna bestämma oss för hur vi vill ha det? Det finns ju hur många möjligheter och varianter som helst. Vi har mest tittat på planlösningar till att börja med och än så länge har vi inte hittat nån som vi känner är perfekt. För det måste den ju vara om man väl bestämmer sig för att bygga och kan få det precis som man vill! Eller hur?
Har ni tips eller idéer så är det bara att hojta till!

Det tar en väldigt massa tid att titta i kataloger och det är en anledning till att jag inte skriver så mycket här just nu...

Vi håller fortfarande ögonen öppna ifall det dyker upp något hus som vi kan tänka oss att köpa, men det hade ju varit sjukt kul att bygga ett eget.

Nu gäller det ju att hitta en tomt också...

Man blir lite svettig när man radar upp allt som måste ordnas och göras när man ska bygga eget....*puh*

Nä, nu väntar ännu en katalog som kom i brevlådan igår. Myresjöhus.

Trevlig helg och trevlig Nationaldag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0