Helgen i korthet

Fredag: Middag i Stockholm med Richard, Rickard och Caroline. Jättetrevligt! Sista tåget gick 23.10 så det blev rätt lugnt. (Varför är det inte bättre kommunikation mellan Sthlm och Uppsala nattetid??)

Lördag: Sov i stan. Åkte hem rätt tidigt, hade lovat mamma att vara valpvakt. Lugn och skön lördag för övrigt. Jag storstädade, medan R sov i soffan...=) Hittade köttfärsbiffar i frysen så det fick bli det till middag. R åkte och köpte lite godis och Cola (Var åratal sen vi köpte hem läsk tror jag...)
Vi var ett av de 0,5 miljon hushåll som släckte alla lampor mellan 20.30 och 21.30 (fast egentligen så hade vi släckt mellan 20.00 och 22.30.) Tände lite stearinljus istället och tittade på film.

Söndag: Vaknade 07.00, glömde att ställa fram klockorna igår innnan vi gick och la oss, så egentligen kan man väl säga att vi vaknade kl 8...  Fixade ordentligt nät att lägga över skorstenarna så att vi ska slippa kaj-ungar iår. Hoppas att de inte lyckas slita bort nätet denna gång. Vi använde ett betydligt kraftigare och tyngre nät än förra gången. Dessutom lade vi tyngder ovanpå.

En kollega var hit på förmiddan och fikade och tittade på valparna. På eftermiddan var vi och tittade på ett hus i Gåvsta. Tyvärr var det mycket fukt i grunden och behöver dräneras om... Läget var perfekt och tomten jättefin, men som sagt.....mycket att göra på huset...

Mamma och pappa bjöd på middag och nu sitter vi i soffan och glor på burken...

Blev inte så kort som jag trodde... ja ja..

Tänk att det fortfarande är ljust ute!

En förlorad timme...

Ni har väl kommit ihåg att vrida fram klockan en timme?

Skönt med lite ljusare kvällar!

Rensat

Har rensat bland bilderna i kameran och lagt in dem på datorn. Hittade några fina som jag tänkte att jag måste visa.

Här är några bilder på Emil som ville klappa Wilma, men inte riktigt vågade...

   

Så söt!


Sen fotade jag lite vårtecken i rabatten i helgen...hoppas de överlever vintern som tydligen kommit tillbaka..brr!






Riktigt april-väder har det varit idag, trots att det är mars fortfarande...

Nä, ikväll är det soffan med en filt och Navy CIS som gäller!

Kram till er alla!

Äkta

Hade en jättetrevlig kväll igår! Först middag och tårta hos R's familj, R gjorde en riktig barnkalas-tårta med chokladmousse, banan, vaniljkräm, after-eight, geléhallon, flaggor och riven apelsin-crisp. Supergod!
Sen blev det en riktig tjejbio med Hanna och Linda. Jättekul att göra sånt ibland också! Vi såg som sagt En Shopaholics bekännelser. Den var väl inte superbra, men rolig!  Det var mycket som jag inte kommer ihåg från boken...hmm.

Efter bion skulle Linda jobba, men jag och Hanna gick och satt oss och tog några glas vin och bara satt och pratade. Det var jättemysigt och kul att bara vara hon och jag och prata lite om livets alla viktiga frågor!

Tack för en mysig kväll! Jag är så imponerad av dig Hanna! Du är en av de mest äkta och vänliga människor som jag känner! Puss till dig!


Ledarskap

Har varit iväg på en 2-dagars utbildning i ledarskap. Vad man ska tänka på när man jobbar som projektledare, hur man kan bli bättre, hur man är som person, hur en grupp fungerar, olika typer av ledartyper och grupper osv. Hade även ett jätteintressant pass om hur hjärnan fungerar och varför det är så viktigt med positivt tänkande och målbilder. Jätteintressant och jätterolig!! Jag är verkligen inspirerad!

Hoppas på lite sol idag så jag kan få sitta ute på trappan en stund med en kopp kaffe och njuta lite!

Ikväll ska vi in till R's föräldrar och äta middag. R's bror fyller år. Efter det ska jag på bio med Hanna och Linda, vi ska se En Shopaholics bekännelser! Boken var jätterolig, så jag tror filmen kan vara bra! Kul att gå på en riktig tjejfilm =)

Nu ska jag äta lite frukost.


Time for bed...

Timmarna flyger fram...redan dags för sängen.

Back as usual

Har varit på vift med jobbet onsdag och torsdag. Fullfart båda dagarna med en massa seminarier, mat och fika. Igår kväll var det middag och dans i stadshuset. Kul att få klä upp sig lite och inte bara träffa sina kollegor i arbetskläder! =)

Fick som tur var hotellrum i Stockholm så jag slapp åka hem igår efter middan.

Är helt slut idag... skönt att vara hemma igen. Och det ska bli så skönt med helg!
Vad ska ni hitta på? Vi har inget inplanerat än. Får väl se vad som dyker upp =)

Snart dags för Medium!


Inspirerad

Blev så inspirerad av Hanna som har en massa vackra muggar så jag slank in på Indiska idag efter jobbet för att påbörja en egen samling! En av varje sort... 

 
Muggar man blir glad av!
Den högra tycker jag särskilt mycket om!

Vad är det som händer?

Vad är det för väder egentligen? Mer snö? Jag vill ha vår och sol! Är så trött på det här nu.... Det positiva är väl att det är ljust ute längre.



Underbart!

Trött!

Den här veckan har jag varit jättetrött... Vet inte vad det beror på. Har kännt mig ovanligt pigg de senaste veckorna, men som sagt denna vecka börjar segt... Kan bero på att jag sovit lite dåligt eftersom jag vaknar varje gågn R hostar...

Hur som helst...jag ska inte klaga.

Bokade resa ner till Lund igår. Ska åka ner under Kristi Himmelfärdshelgen och hälsa på A & D! Ska bli superkul, har inte träffat dem på jättelänge! A är så mysig att umgås med, så det är synd att de bor så långt bort...
Kul att få se deras nya lägenhet och få återse Lund! Lite nostalgi!




Tankspridd...?

Har jag sagt att vi ska åka till London??!

Jo, vår årliga "storstadsresa i Europa" går till London! =) det blir av under påskhelgen, 10-13 April. (Hoppas det har blivit lite vår i London då!) Det ska bli jättekul! R har aldrig varit i London och det är ju en riktigt häftig stad! Så mycket att se och göra!

Vi åker som vanligt med Malin och Niklas som vi tidigare varit i Prag och Budapest med!

Hur som helst: Superkul!

Någon som har något bra tips om vad man måste se/göra/undvika i London?


RSS 2.0