Valborg

En långhelg som varit jätterolig!

Sista april spenderades i Ekonomikum-parken med (nästan) strålande sol, 16 grader, picnic, Madde & Eric och typ 1 miljon andra mer eller mindre onyktra människor =)
Att det kan vara så underhållande att bara sitta och titta på andra människor? Hur som helst: det var jättemysigt! På kvällen grillade vi hos Richards mamma o pappa och tog det lugnt.

Igår var vi en sväng till mormor och morfar och fikade. Morfar fick en fågelholk med en liten kamera i när han fyllde år. Man kan koppla in den till TV:n och se när fåglarna boar i holken. Vi hjälpte till att installera och koppla in den till TV:n eftersom morfar inte är så teknisk... Det var väldigt uppskattat iallafall, så nu är det bara att vänta på att fåglarna kommer och boar!

På kvällen var Johan, Mia, Eric, Madde, Tossa, Hanna, Sixten och Emil här och åt. Tacos blev det eftersom vädret inte riktigt bjöd in till grillning... Det var jättetrevligt!! Inte så ofta som vi ses allihop.

Strålande sol ute idag, funderar på om vi ska skruva upp markiserna? Annars får det vänta till nästa helg.
En promenad blir det iallafall! Sen får vi se om vi åker in till stan och tvättar bilen och äter middag hos Richards mamma o pappa.
Skulle vilja hämta hem barnvagnen idag, men man måste meddela några dagar innan man ska hämta den så att de kan plocka fram den från lagret. Hmmm..man kanske kan ringa och höra iallafall?

Hoppas ni får en skön söndag!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har varit jättenöjd med den, men den passar nog bättre för normalstora barn.. en liten Emma kanske :)

2010-05-06 @ 09:55:14
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0