Så bär det av!

Nu bär det av mot Kroatien! Hörs om två veckor!

*Puss*


Packa, packa, packa...

Jag tycker verkligen inte om att packa... tror det hör ihop med att jag har så svårt att bestämma mig...

Har nästan packat ner allt i väskan...ska ta och packa upp allt igen och gå igenom och rensa lite..=) Åker imorgon! Ska bli så skönt att komma iväg! Hoppas på fint väder och kall öl! =)

Nä...åter till resväskan...


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Tänkte att jag skulle skriva mycket på min blogg nu när jag har semester, men icke... Tiden flyger iväg fortare än vanligt...
Har under veckan mest bara varit, vilket är jätteskönt! Inte ha allt planerat i förväg, utan bara ta dagen som den kommer. I onsdags var jag och Kristine en sväng på stan kikade lite. Sedan begav vi oss till Mormor & morfar där vi blev bjudna på pannkaksplättar med massa olika sorters sylt och grädde och glass. Mums! Självklart bjöds det på kaffe, bullar och kakor också! Gick runt i deras trädgård och titta på alla blommor, buskar, grönsaker och fruktträd! De är så duktiga på sånt.

Igår var vi och växlade pengar till Kroatien. På eftermiddan kom Tossa, Hanna och Emil på besök och käkade lite lunch/middag. Så roligt att få lite spontana besök! =)

Idag ska vi tvätta lite och börja packa så man slipper stå i sista stund och panikpacka och packa om...

Ha en bra dag!


En fantastisk helg!

Var på 175-års fest i helgen! Det var en kompis från Lund-tiden och hans 6 kompisar som fyller/har fyllt 25 som hade fest. Alla i vårt "Lundagäng" var där! Det var sååå kul att träffa alla på en och samma gång! Man inser att man saknar dem väldigt mycket. Vi har haft såå roligt, har inte skrattat så mycket på länge! När man är med dem kan man verkligen bara släppa allt och få fula sig precis hur mycket som helst! =)

Har tyvärr inga bilder från själva festen ännu (Hade inte med vår stora kamera dit, vilket visade sig vara ett smart drag..)



            

* Ett litet urval *


Semester!

Äntligen, äntligen är det semester!! 4 härliga veckor ledigt och om en dryg vecka bär det av till Kroatien! Som jag längtat!




Trubbel..

Inlägget nedan om festen i lördags hade tydligen inte publicerats när jag publicerade det sist....hmmm mycket trubbel sedan bloggen flyttades... aja, nu syns inlägget på bloggen iaf! =)

Examensfest

Festen i lördags var jätterolig. Maten och drickat räckte och blev över och alla verkade nöjda. Det blev plötsligt kallt framåt kvällen, men med alla väggar i tältet på plats och några filtar så blev det riktigt skönt! Många fina presenter fick vi också! Tack alla!

Här kommer några bilder

     

     



1. Uppdukat i tältet, 2. Paketöppning, 3. Kortläsning, 4. Farbror med fru, 5. Jag, 6. Ingegerd berättar en rolig historia, 7. Johan & Andreas, 8. Richard & avec, 9. Freddan & Anna

Oj...

...såg att det var 1 vecka och 2 dagar sedan jag skrev det senaste inlägget.... Tiden går ALLDELES för fort.
Har dock inte gjort så mycket annat än jobbat... =)

***************

Håller just nu på att baka bröd till ikväll. Jag o R ska ha examensfest! Ska bli jättekul! Lite familj, släkt och vänner och mat o dryck i ett stort partytält =) Vet inte hur många gånger vi har firat att vi är färdiga med pluggandet... Först firade vi när jag o Kajsa lämnade in exjobbet, sen firade vi när vi presenterade exjobbet, sen blev det firande när exjobbet (efter en del kompletteringar) blev godkänt. Men nu ska det firas av på riktigt! För sista gången =)

***************

En vecka kvar till semester! =) Ska bli såå skönt! Kommer vara lugnt på jobbet nästa vecka när de flesta andra gått på semester. Ska ifersej bli ganska skönt, för jag tror att jag kommer att få lite mer gjort...hoppas det iaf. =)

***************

Nu skriker brödet på mig... Jag måste skärpa mig när det gäller bloggandet....varför ska jag annars ha en blogg?

Trevlig helg, trevlig sommar och trevlig semester!


RSS 2.0