Typiskt...

Är det inte typiskt att allt ska hända när det är jul eller någon annan storhelg??

Richard väckte mig fem imorse när han skulle åka till jobbet och sa att vattnet inte funkade varken i köket eller på toaletten, Verkade inte som om värmen fungerade heller... Jag fick lite lätt panik och trodde att allt vatten hade frusit, skit också! Upp ur sängen och kollade..inget vatten nånstans och mycket rikitgt...ingen värme. Ringde och väckte pappa för jag var rädd att det skulle frysa sönder helt om det inte funkade. Han var och kollade stora pumpen och tydligen hade den stannat inatt för det hade varit något spänningsfall på ena fasen...
Bara att sätta igång pumpen igen och då funkade vattnet! puh!

Upptäckte att en säkring gått till elkasetten, så vi bytte den. Senare på förmiddan var elementen fortfarande inte varma... Jag var tvungen att åka in till stan så pappa skulle ringa sin brorsa som skulle komma och kolla vad som var fel. Det visade sig att det var någon slags kontakt eller nåt sånt som hade smält vilket ledde till att något kort i kasetten kortslöts. Detta innebär att vi just nu enbart har vedspisen som värmekälla...D.v.s. det är svinkallt i alla rum förutom köket.

Vi måste nu ta ställning till om vi vill köpa nytt kort till befintlig elkasett, köpa ny elkasett eller försöka koppla på vår värme till pappas panna. Det lutar åt det sista. Ska bara försöka få hit en rörmokare i mellandagarna (lättare sagt en gjort) som kan avgöra om det är möjligt.

Inatt blir det till att sova med mjukisar och dubbla täcken =)

Tackar gud för att det inte är så kallt nu som det har varit några dagar tidigare...

Nu ska jag peppa Richard att slå in sista julklapparna!


God Jul till er alla! Hoppas ni får det riktigt mysigt!

Årets kortaste dag

Så var årets kortaste dag snart slut... Nu blir det bara ljusare och ljusare för varje dag =)

Idag har jag varit och fått en djuprengörande ansiktsbehandling! Jätteskönt! Nu känner jag mig riktigt fräsch och ren i ansiktet! Var ju tvungen att köpa lite bra produkter som en julklapp till mig själv också! =)

Har haft huvudvärk i tre dagar nu...är fruktansvärt stel och spänd i nacken, men jag tror det börjar vända nu...ska be Richard om lite massage sen..

Just nu håller han på och "fixar" med min julklapp! Hur nyfiken blir man inte när han säger att jag inte får komma in i sovrummet och att det kommer att låta lite ett tag...hmmm. Dessutom har han skrivit ett rim! Min julklapp till honom känns plötsligt väldigt tråkig...

Wilma vägrar och gå ut nu när det är snö och kallt. Hon blir väldigt rastlös när hon är inne och ska klättra överallt och undersöka alla vrår... just nu har hon lyckats hoppa från fåtöljen och upp på vårt vitrinskåp! Nu ligger hon där ovanpå och gömmer sig bakom smällkaramellerna =)

Nu ska jag ta mig en apelsin och titta på Navy CIS!

Hej!

Ledighet!

Äntligen julledig! Vad jag har längtat!
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig! Ta dagen som den kommer.

Ahhhh!

Jobba hemifrån

Idag jobbar jag hemifrån! Såå skönt! Hoppas jag får lite gjort bara... =) Jodå, det går bra att jobba hemma. Mycket effektivare!

Imorgon ska vi nog ut och hugga vår julgran! Jippie! Det är ju nu innan jul soom man vill ha den och njuta av den. Efter jul går det så fort och sen är det dags att kasta ut den...
På söndag blir det luciakonsert i domkyrkan. det ska bli jättemysigt!

trevlig helg!


RSS 2.0