Halvdan halvblodsprins

Har precis varit och sett Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var sådär, hände inte något speciellt, det kändes som om denna film bara var en passage till nästa film...en lång inledning. Precis när filmen slutade trodde jag att det var då den skulle börja. Jaja, det är iaf roligt att gå på bio!


Kalymnos

Veckan på Kalymnos har varit underbar. Väldig lugn för det mesta, men det blev lite dramatik när vi blev väckta mitt i natten av att det brann på baksidan av ena hotellbyggnaden. Just då var det ingen fara för oss, men vi todde verkligen att allt skulle brinna ner eftersom det inte regnat där på över 2 månader... Har aldrig packat så snabbt. Blev ett par timmars väntande ute på en sidogata innan vi kunde gå tillbaka, vädra ut röken från rummet och sova igen.

Jag är väldigt stolt över mig själv eftersom jag inte bränt mig någon gång. Har använt SPF 25 hela veckan och mest legat i skuggan. Har varit så varmt så det har nästan inte gått att ligga i solen!

Här kommer några bilder!         

       


Från Göteborg och vidare till Grekland!

Har haft en fantastisk helg i Götet, trots en hel del regn...

Nu har vi packat om väskorna och ska snart bege oss till Arlanda och vidare till Grekland! 1 vecka på Kalymnos med en hel del slappande i skuggan med en drink och en bra bok väntar! Ska bli väldigt skönt att komma iväg lite!

Hoppas ni alla får det riktigt bra här hemma!

Semester!!!!

Äntligen semester! Jippie! Ska bli sååå himla skönt!
Sitter just nu på tåget till Göteborg för att hälsa på M&N! Åhh, det ska bli såå kul! Saknar dem när de bor så långt bort! I Lund tog det ju max 2 minuter att gå till dem. Man inser inte hur bra man har det förrän det är för sent...

Så är det.

Tiden går så fort på tåget när man kan sitta och surfa samtidigt och lyssna på Spotify!

M har förberett värst festmåltiden tills vi kommer! Sallad Caprese (tomat, mozarella, basilika, olivolja o salt - min absoluta favorit) och sedan färsk pasta fylld med chevre och parmesan med starka korvar till . Och rödvin! Avslutningsvis kaffe och choklad! Mumma!
Hörde något om oliver och ost också! =) Vi får väl se. Imorgon blir det utflykt om vädret tillåter och sedan utgång på kvällen!

Kommer hem igen på söndag och på tisdag bär det av mot Grekland till ön kalymnos! En vecka slappande med en bra bok under parasollet! gött!

Hoppas ni alla får en bra helg!

King of Pop

Michael Jacksons minnesceremoni på 4:an

tjuter...

Minisemester

Blev en liten tur till stugan i helgen! Trots att det inte blev så länge så kändes det som en lite minisemester!
Väldigt skönt och avkopplande!


skydiving!

I fredags var vi och tittade när brorsan hoppade fallskärm! Skitkul! Han hade fått ett hopp i present av sin flickvän som blvit uppskjutet typ 100 gånger p.g.a. dåligt väder. Men i fredags blev det äntligen av! Han var nervös innan stackarn...men hans flickvän var ännu mer nervös =)

Det gick iallafall bra och visst blev man lite sugen!   

 

~ syster är iallafall stolt! ~

RSS 2.0