orange

Har köpt en ny parfym som jag bara älskar!

Hugo Boss Orange


Föräldrautbildning

Har idag på förmiddagen varit på föräldrautbildning, första delen av två. Handlade i princip bara om själva förlossningen och lite om andning och avslappning. Inte så mycket nytt, men det är ju bra att få höra saker flera gånger så att de fastnar.

Känns både spännande och läskigt på samma gång det här med själva förlossningen. Man vet ju inte hur man reagerar på smärtan och allt annat som händer, alla känslor. Det jag är mest orolig för är att barnet ska fastna på vägen ut...(har ifersej inte hört talas om något barn som fastnat, men ändå...) Har slagit i min svanskota ordentligt när jag var yngre, så den är lite vinklad inåt...funderar på om detta kan försvåra allt...hmmm. Tur att vi har vår privata barnmorska/förlossningsläkare (R's mamma) som kan svara på såna frågor!

Var ner på stan efteråt och inhandlade en liten radio att ha i köket. Är lite meckigt att behöva koppla in iPoden till högtalarna varje gång jag vill lyssna på radio, dessutom bryts det ofta eftersom det är webbradio. Nu har jag iallafall köpt en riktig radio, får se vad R tycker om den =)

Nä, nu ska jag lägga mig på sofflocket ett tag och läsa lite i min bok - Den döende dandyn av Mari Jungstedt. Helt OK. Har typ läst alla böcker i den serien.

Trevlig (vinter-)dag!


En bild på ett par skor jag köpte på Thun's för några veckor sedan.

Magen v.27

Magen växer så det knakar. Här är magen i vecka 27 (eller vecka 28...jag blir lite snurrig på det där ibland...)

Butik Stylish - Tävling!




" Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Låååång vecka

Den här veckan har varit jättelång! På sätt och vis har det varit bra, för jag har sjukt mycket som jag vill hinna med på jobbet innan jag går på semester och mammaledighet. Hur som helst är det iallafall väldigt skönt med helg! I fredgas tog vi det bara lugnt hemma hos R's mamma o pappa och syskon. Igår var vi barnvakt åt Emil och SIxten, såå snälla barn! Jättemysigt var det!
Jag åkte in till stan på eftermiddan och träffade Elin som jag inte träffat sedan förra sommaren. Det var jätekul! vi gick en sväng på IKEA och bara pratade en massa. Hon ska ha barn i augusti så då kommer vi vara mammalediga samtidigt! Åkte sen och hämtade upp Richard som hade tittat på innebandy-finalen med Andreas o grabbarna, åkte hem och fick middag hos mamma o pappa. Tittade på en halv film och somnade i soffan =)
Idag skiner solen och jag ska ut och ta mig en promenad. På eftermiddan ska vi till mormor o morfar och fira morfar som fyller 81! Smörgåstårt och marängtårta! Mums! Brorsan kommer hem också, kul! Har inte träffat honom sedan i julas!
Nu ska jag klä på mig lite och ge mig ut, kanske pilla lite i rabatterna också =)
Ha en bra dag!

Kökssoffa!

Har köpt en kökssoffa på blocket idag! Vi har velat ha en jättelänge och idag hittade jag en som var fin och billig! Kanske inte exakt en sån som vi letat efter, men eftersom den var så billig så kan vi ha den så länge och skulle det dyka upp en annan så kan vi köpa den då!
Var och hämtade den efter jobbet och nu står den på plats! Ska inhandla några kuddar till den så man kan ligga skönt på den efter maten =)

Här är en bild på soffan!

Bild: Blocket - Isabel Skoglund


Uppdatering: Här kommer en bild på soffan med lite nya kuddar i. Vad tycker ni? För mycket? Jäkligt skön blev den iallafall att sitta och ligga i! =)



RSS 2.0