Ett nytt liv!

Om jag varit dålig på att uppdatera bloggen innan Emma föddes, så kan jag meddela att det inte lär bli oftare nu =) Tiden går åt till annat och betydligare roligare saker än att skriva på bloggen, som att bara sitta och titta på när Emma sover och gör en massa roliga grimaser, leenden och ljud!

Hon växer så det knakar! Inte så konstigt med tanke på att hennes favorit-sysselsättning är att äta! Varannan till var tredje timme dygnet runt vill hon äta... ibland en gång i timmen om det är riktigt kinkigt.
Idag,nästan 3 veckor, väger hon 4680g! Hon har alltså gått upp nästan 1 kg! Ett helt mjölkpaket! =)

Just nu sover hon som en stock på pappas bröst! Hennes dygn är helt felvänt, hon sover som bäst på eftermiddagarna och är vaken på förmiddagar och kvällar. På nätterna sover hon, men väldigt oroligt. Jag som vaknar av minsta lilla vaknar ju så fort hon gnäller lite. Men hon är ju bara 3 veckor och man kan ju inte förvänta sig att hon har lärt sig vad som är natt och dag ännu.

Richard har semester 2,5 veckor till, och det känns jätteskönt!! Tycker alla med nyfödda bebisar borde få vara hemma minst de 4 första veckorna! 10 dagar är alldeles för lite.

Nu är det snart nån som ska ha mat =)


* Emma 9 dagar *

Emma Gabriella 100701

I torsdags morse kl 8.48 föddes vår dotter som ska heta Emma Gabriella. Hon är sååå fin och enligt barnmorskan ett praktexemplar =) Allt gick jättebra och vi mår bra alla tre!

Välkommen älskade lilla vän!


RSS 2.0