Glad Påsk!

XS, vår lilla älskling, sprattlar och har sig där inne =) Jättemysigt tycker jag! Så häftigt när man ser hur magen rör sig!
Har varit hos barnmorskan idag och tagit diverse blodprover, vägt mig, mätt magen, lyssnat på XS hjärtljud och kollat blodtrycket. Allt såg bra ut! Skönt!
Har tagit semester idag och imorgon åker vi ner till Göteborg och firar påsk med M&N. Ska bli jättekul! Och så skönt med långhelg och lite miljöombyte!
Glad Påsk till er alla!!

Tävling" Jag tävlar om ett härligt vårpaket som innehåller 7 underbara plagg i valfri
storlek från
Maxmorra hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Full fart

Det har varit fullt upp sedan senaste inlägget...


Förra helgen var vi i Stockholm och täffade underbara vänner för lunch på skeppsholmen! Jättetrevligt! På kvällen tittade vi på melodifestivalen hemma hos Hanna som var ensam med grabbarna.
På söndagen var vi till mormor o morfar och lagade lunch åt dem. Mormor har operarat knät och kan inte göra så mycket. Efter det var vi och tittade på ett hus i Gamla Uppsala, men det var alldeles för dyrt med tanke på hur mycket som behövde göras...

Veckan har också varit fullspäckad! 2 dagars konferens med jobbet och övernattning. I torsdags var jag bjuden på middag hemma hos en kollega tillsammans med 2 andra kollegor. Det var jättemysigt! Fick sova kvar så jag fick lite sovmorgon igår morse =)

Igår åt vi middag hemma hos R's mamma o pappa och bara tog det lugnt. Jätteskönt! Var så trött efter denna vecka...

Idag ska vi fira Richards brorsa som fyller år. En promenad i solen blir det också! Och lite shopping kanske =)

Hoppas ni alla får en trevlig helg!!

det är bara att konstatera...

...att jag inte längre kan ha mina vanliga byxor och jeans. De sista 2 veckorna har det gått fort!

Tack gode gud att det finns tights! =)

Magen v.22 (21+5)

underbar helg!

Den här helgen har varit riktigt skön! I fredags var jag hos frisören och trollade bort utväxten och fräschade upp topparna! Välbehövligt!
Efter det blev det middag hos svärföräldrarna och På spåret!
Igår var vi ute i princip hela dagen. Helt fantastiskt väder! Var till grannen och fikade och hälsade på deras lilla Lily, 6 veckor! Så söt!
På kvällen var vi hos M och J och åt middag, spelade spel och skrattade en massa! Så roligt att man har så många roliga minnen ihop! =) Jättetrevlig kväll med supergod mat!!
Idag har vi tittat lite på Vasaloppet och också varit ute en hel del! Var en sväng till T & H och fikade och gosade lite med barnen! =)
Nu blir det lite slapp i soffan och sen en tidig sänggång...är riktigt trött...är nog all friskluft ;)
God kväll!

Kullerbyttor?

De sista dagarna har det plötsligt blivit full fart på bebisen i magen! =) Jättehäftigt! Vet inte om det är kullerbyttor, armar, fötter eller annat, men känns gör det iallafall. Till och med så Richard kan känna! Jättekul!
Bebis kanske börjar få det trångt och protesterar? =)

RSS 2.0