After-work

Imorgon ska vi på after-work på Flustret med R's gamla jobbarkompisar och min kompis M! Det ska bli kul, var länge sen jag gjorde nåt sånt!



Me like Mojitos very much!

Länge sen...

Jag är lite dålig på att skriva här just nu... har inte så mycket inspiration...

Har iallfall haft en fantastiskt mysig helg med goda vänner på besök! Tack! Det var så roligt att ha er här!


mycket just nu...

Det är mycket på jobbet just nu... Händer inte så mycket spännande annars, så det finns inte så mycket att skriva om...
Bara så ni vet!

Håll till godo. I'll be back! ; )



My back... ha ha! =)

Alla hjärtans dag

Hade en fantastiskt bra alla hjärtans dag! Underbart väder hela dagen. Jag och R var ute och gick en riktig långpromenad på förmiddan, sedan var jag till Emma och fick utväxten fixad! underbart! Gick en liten sväng på stan medan jag väntade på Richard, mysigt att bara strosa runt lite.

Vi gick till en jättemysig tapas-restaurang som heter Tilltugg. Beställde in lite Cava medan vi valde mellan alla goda tapas. Fantastiskt gott var det! Drack ett supergott rödvin till maten, tyvärr har jag ingen aning om vad det hette förutom att det var Rioja. Avslutade middagen med creme catalana, capuccino och Mojito! My favourite!

Tyckte det var lite tråkigt att bara åka direkt hem efter en så mysig middag, så vi bestämde oss för att åka upp i musikens hus och ta en drink. Det blev mojitos igen, riktigt goda faktiskt! Satt där och njöt av utsikten och bara myste. Lillebror och hans flickvän kom förbi innan de skulle ut och käka så jag bjöd dem på varsin Mojito. Jättetrevligt!

En fantastisk alla hjärtans dag med andra ord!

Hoppas eran alla hjärtans dag var lika bra!

Kram!



Changeling

Har precis kommit hem från bio. Var och såg Changeling med Angelina Jolie. Den var jättebra!! Hemsk, men jättebra!
Rekommenderas!

Christine Collins är en ensamstående mamma, vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.



Den här veckan har verkligen gått jättefort! Har dock sovit dåligt, så jag har varit extra trött denna vecka, men men. Nu är det iallafall helg! Ska klippa mig och snygga till utväxten imorgon, det behövs verkligen! Sen ska vi nog ut och äta på kvällen. Tänkte testa en Tapas-restaurang som heter Tilltugg. Det går inte att boka bord, så vi får väl hoppas att vi får plats!

Hoppas ni får en mysig helg!

nervös...

Ska ha utvecklingssamtal och lönesamtal imorgon = nervös... =/

Har egentligen inget att vara nervös över, men ändå... Det är mitt första riktiga lönesamtal.
Svårt att vet vad man kan kräva... Ja ja, vi får se.

Nu ska vi åka på kalas!

Lugn helg

R har varit i Lund och hälsat på en kompis så jag har varit helt solo i helgen. Bara tagit det lugnt. Hälsade på mormor och morfar i lördags och åt lunch och fikade. Hjälpte mormor att uppdatera virusprogrammet och windows. Inte alltid så lätt när hon inte kan engelska...

lördagskvällen var nog den tråkigaste kvällen nånsin. Bara skit på TV, inga bra filmer på DVD, inge sugen på att läsa, assugen på något sött, men det fanns inget hemma... blä

Skönt att R kom hem på söndagen. Jag hade verkligen längtat efter honom... =)

Imorgon ska vi på kalas! 1-års kalas! Ska bli jättekul!

Nu ska jag titta på Design Simon & Tomas

Just nu

Några av mina favvolåtar just nu:

Kings of Leon - Use somebody
Ane Brun - True colors
Lady Gaga - Poker face

Härlig blandning va?


Malmö

Helgen i Malmö var jättemysig! Kul att återse Skåne och kära vänner!
Åkte ner på fredagen. En väldigt behaglig tågresa med film och mys! På kvällen blev det först firande med bubbel och snittar och därefter var vi ut och åt på en karibisk restaurang. Jättegod mat och världens godaste Mojitos! Mums! Kvällen fortsatte hemma hos Johan & Ellen och vi hade så trevligt så det blev ingen utgång.

Lördagen bjöd på shopping, mycket shopping! =) Jag köpte ett par svarta, lågklackade stövlar, två sjalar/scarfar, ett vitt baslinne, ett par jeans och ett par kostymbyxor. Mycket nöjd med min shopping, speciellt stövlarna. Jag har letat efter ett par såna hur länge som helst, men inte hittat några bekväma och som varit tillräckligt smala i vaderna. Dessutom var de på rea!

Lagade middag hemma på kvällen och slappade i soffan med en massa Vänner-avsnitt! Åhh de är så bra!

Åkte hem på söndagen och var hemma i Uppsala vi sextiden. Fick middag hos R's föräldrar så vi var inte hemma förrän halv åtta.

Sammanfattningsvis: En MYCKET trevlig helg!

Ett efterlängtat brev?

Häromdagen damp det ner i brevlådan. Brevet som jag så länge väntat på!

Kostnaden för 4½ års studier...
Återbetalningskravet av studieskulden! Jippie! Eller inte.... =(


RSS 2.0