Ny blogg

Har bestämt mig för att testa en ny bloggportal, främst för att jag ska kunna blogga smidigt från min iPhone.
Får se hur det funkar och om jag blir kvar där eller om jag går tillbaka till blogg.se om en sådan app skulle dyka upp till iPhone?Här är adressen till min nya blogg:

http://pernillaohlsson.wordpress.comVälkomna!


Emma ♥ banangrötEmma har fått smaka banangröt 3 kvällar nu. De 2 första kom det mesta ut igen (hon hade inte riktigt fattat hur man sväljer) men idag slank det ner en hel del =) Och hon verkade faktiskt tycka det var gott, gapade stort efter skeden och ögonen lyste! =)
Vi har också testat potatis och morot på dagarna (dock inte idag) men jag har inte riktigt fått till bra konsistens på det, ska göra ett nytt försök imorgon tror jag.


Spegel, spegel


Dags för byte?

Funderar på att byta bloggportal...(eller vad det nu kallas?)
Har ju beställt en iPhone 4 och trodde jag skulle kunna blogga smidigt från den, men det funkar tydligen inte med blogg.se eftersom det inte finns någon app för blogg.se på iPhone.... så jag kikar lite på andra bloggportaler och får väl se om jag byter....


En sån där dag...

Idag har det varit en sån här dag......kink, gnäll och gråt =(

Provsmak!

Har börjat lite smått med smakpotioner nu! Jag tror inte Emma sväljer nåt av det men verkar inte superäcklad heller... =)

Ja som ni ser...det mesta ligger i haklappen... =)


Vem?

Vem slänger dessa i naturen?? Varför inte bara ta med dem hem och slänga eller panta?? Ligger hur många som helst längs med vägen...


Snart kanske?

Emma försöker sitta, snart kanske hon kan göra det själv? =)


♥ 4 månader ♥

4 månader idag! Helt sjukt vad tiden går...


mitt hjärta ♥


RSS 2.0