Hur svårt kan det vara?

Försöker hitta en vår/sommarjacka. En ljus jacka, typ beige eller grå. Någon som passar både till kjol/klänning och byxor. Det finns inga!
Den jacka jag har nu är ifersej tunn, men den är svart och ganska lång och ser inte sepciellt somrig ut... Tips på snygga sommarjackor?

Hur svårt kan det vara?

Nu ska jag sova. =)

*Godnatt*

Allsång på Skansen

Idag har vi haft sommaravslutningslunch med jobbet. Vi var på Soliden och åt världens godaste sommarbuffé! En massa olika sorters sill, lax, skinka, bröd, ostar, you name it. Mums!

Hörde Christer Sjögren repa samma låt 5 gånger..kul... *I love Europe..* Världens bästa låt! NOT! =)

Gick en liten  runda på Skansen efter lunch och tittade på lite djurbebisar. Älgkalvar och björnungar. Supersöta. Är riktigt mysigt att strosa runt på Skansen när det är fint väder! Ska nog ta och göra det någon dag i sommar. På semestern kanske?

Förstår mig inte riktigt på de människor som sitter framme vid scenen en hel dag och väntar på Allsång på Skansen... Ok om det är fint väder, men ändå... sitta på samma ställe en hel dag för att se något som man kan se på TV.. Haha gud vad jag är tråkig! =)

Har blivit råtorr på armarna. Jag förstår inte... Så torr så jag flagnar. Och jag har inte bränt mig... Någon som har något bra tips på en bra hudcreme?

Nu ska jag dra på mig mysbyxorna och sätta mig i soffan! Kanske blir en liten film ikväll?

Utvilad?

Hemma igen efter en helg i R's sommarstuga! Vädret har varit växlande och väldigt blåsigt, men vi har haft mysigt trots en del regn! Såå mysigt när det börjar bli kallt ute och man får tända brasan inne och krypa upp i soffan med en bok eller  bara sitta och prata och spela lite spel! Det enda problemet när man sitter inne och myser är att det blir för mycket godsaker....=(

Enligt tradition spelades det golf på midsommardagen. Min första runda för i år (faktiskt första gången jag höll i klubban i år...) Gick hyfsat med tanke på utgångsläget! Det räckte dock med nio hål för oss tjejer, så vi åkte hem och fixade maten (och solade) medan killarna gick 18 hål.

Har för övrigt bara tagit det lugnt hela helgen, men är sjukt trött... Ska snart krypa ner och läsa lite bok. Har börjat läsa "Flyga drake", har hört att den ska vara bra, men jag har inte kommit så långt ännu.

Ha en bra kväll!

     

* 1. Grabbarna "surfar", 2. Richard har badat i det kalla vattnet, 3. Jag, 4. Mjau *


Sista inlägget...

...innan helgen. =) 

Imorgon efter jobbet ska jag träffa en kompis i Sthlm och gå ut och käka och titta på fotbollen! Det blir rätt sent, så jag sover kvar hos henne efter det (= inget inlägg imorgon). På torsdag åker vi till stugan direkt efter jobbet för att fira midsommarhelgen utan varken el eller rinnande vatten (=Inget inlägg på hela helgen)! Det är så skönt att vara där, man blir totalt avslappnad!

*Så härligt att få vakna till vågskvalp istället för en skrikande kaj-unge...*

Vill bara önska alla en trevlig midsommar! Hoppas som vanligt på fint väder, men man kan ha det mysigt inomhus också!

Äntligen!

Nu har jag äntligen kunnat lägga in lite bilder från mammas 50 års fest!
Ett lite blandat urval...


*Syskonen Ohlsson med respektive*

      
1. Uppdukat i tältet ~ 2. Mamma och The King ~ 3. En present till mamma trodde vi =)
     
1. Kö till buffén ~ 2. Teatergänget hade skrivit en liten sång ~ 3. Dans till liveband efter tårtan ~ 4. Mormor

Mer kanske kommer så småningom.

*****

Idag har jag fått mycket gjort faktiskt. Brukar annars tycka att söndagar är jobbiga för jag blir stressad av att det är sista dan på helgen och att man måste passa på att slappna av... Idag har jag iaf gjort mycket och ändå känt mig avslappnad. =) Det blir väl så när man får saker gjort som man gått och tänkt på att göra länge, men som aldrig blivit av... T.ex. så har jag gått igenom alla mina gamla kläder som legat i garderoben, kassar och säckar i mitt gamla rum hos mamma och pappa. Jätteskönt att rensa ut och slänga en massa!
Har också varit ute och sprungit en runda! Jätteskönt!

*****

Igår var jag och R och hämtade ett av vår sommarbarn. Hon heter Kristine och kommer från Lettland. Hon och hennes storasyster har varit sommarbarn hos oss i 7 år, men i år är det bara Kristine som kommer att vara här för hennes storasyster ville hellre vara kvar i Lettland med sina kompisar och sin pojkvän. =) När de var här första gången var de 10 och 13 år. Nu är de 17 och 20 år, men de får komma så länge de vill. Det är jätteroligt att ha dem här och det blir ju som att få två systrar!

  
T.v. Jag och Kristine ~ T.h. Jag, Freddan och Agnese

Nu ska jag dricka en kopp the och sen blir det sängen med en bok! 

God natt och hoppas ni haft en trevlig helg!


Irriterad!

Varför kan jag inte lägga upp några foton??!!


Just fruit in a bottle

Idag delade de ut Chiquita's nya smoothies på centralen. Fick två olika smaker: Mango-passionsfrukt och Ananas-Banan. Båda var väldigt goda! Fanns en med jordgubb-banan också tror jag. Det ska tydligen bara vara frukt, inget annat tillsatt. Det är bra.


"Just fruit in a bottle"

Något konstigt...

Kan inte ladda upp bilderna på bloggen...Konstigt. Har någon samma problem?

Om jag ska vara ärlig så har bloggen bara krånglat sedan den blev flyttad till nya plattformen... =(

Mamma 50 år

Hade stor fest i lördags (ca 100 personer) för mamma som fyllde 50 år! Trädgårdsfest med 50-tals tema och liveband. Det var en väldigt lyckad fest! Perfekt väder och maten och drickat räckte och blev över! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att vi hade väldigt roligt!

Här kommer lite bilder:

Nähä....gick inte att ladda upp.... Då får jag försöka senare...


Ensam hemma

R är i Sthlm och träffar två kompisar från Lunda-tiden och sover kvar där, så jag är själv hemma... Eller själv, och själv, jag har ju Wilma! =) Faktiskt skönt att få vara helt själv ibland också.

Gick ganska tidigt från jobbet idag, men allt krånglade på vägen hem, så jag kom iaf inte hem speciellt tidigt... Sjukt varmt idag också. Fattar inte varför de inte har AC på tåget och bussen...

Har fixat inför festen i helgen...många saker som ska ordnas. Det ska bli jättekul!

Sängen kallar...

Godnatt!


*sommar i stugan 2007*

Fullt upp...

Idag har jag varit med jobbet och haft picnic i Tantolunden. Jättemysigt! Vi hade lite sommaravslutning innan alla börjar gå på semester. Åt god tårta och spelade kubb och boule och njöt av det härliga vädret!

*****

Mamma fyller 50 på lördag och då blir det stor fest med 50-tals tema! Därför är det fullt upp alla kvällar denna vecka med all planering, resa tält, bära bord och stolar, ordna maten, baka pajer, baka tårtor, städa, röja osv osv.... Ja, ni förstår... Inte nog med att man är helt slut när man kommer hem från jobbet... Men vad gör man inte för sin älskade mamma?! Hon fyller faktiskt 50 bara en gång!

Snälla mormor och morfar är här och hjälper till och sliter! De är så snälla!

*****

Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon så det går lite smidigare imorgon bitti!

God natt allesammans!

RSS 2.0