Om man tänkte efter före...

Jag skulle aldrig ha gett mig iväg till jobbet imorse... Skulle ha förstått teckent när jag var påklädd och skulle ge mig ut och upptäckte att R hade fått med sig mina bilnycklar när han åkte... Men dum som jag var så sprang jag över till mamma och pappa och lånade deras bil. Halkade mig fram till bussen (jag plöjde genom snödrivorna) och lyckades köra fast när jag skulle svänga in på parkeringen vid busshållplatsen. Stod där bra länge och försökte komma loss, och tänkte precis ge upp och ringa pappa när jag, på nåt vänster, lyckades komma in på den oplogade parkeringen. Nån snygg parkering vart det ju inte, men jag stod iallafall inte ute på vägen...

Hoppade genom snödrivorna och såg att en annna bil kört fast en bit bort. Bussen var försenad och hade inte kommit än, så jag försökte hjälpa killen i bilen att komma loss. Jga puttade på och han körde =). Blev helt nedsprutad med snö, men han kom ingen vart... Sen kom, till min förvånging, bussen, så jag sprang dit. Bussfärden gick bra, hann med ett senare tåg än vanligt och var på jobbet ca 40 min senare än vanligt... Ganska bra jobbat ändå.

Trodde att snöandet skulle avta under dagen, men det bara fortsatte...blev lite orolig att jag inte skulle komma hem eftersom pappa sa att inte en enda bil (eller plogbil) passerat under dagen och de få som var på väg till oss körde i diket allihopa så pappa fick ta traktorn och dra upp dem. Gick tidigare från jobbet, för jag misstänkte att det skulle ta tid att ta sig hem. Mycket riktigt. Inställda bussar, försenade bussar, en relativt nyplogad väg (tack och lov) men hal och slinkig väg gjorde att det tog 3 timmar för mig att ta mig hem... 

Det var inte värt det...så mycket fick jag ändå inte gjort på jobbet....om man bara hade tänkt efter före...

Hur som helst så kunde det ju varit värre! Och jag tycker det är såå mysigt med snön! Jag tror vi har fått närmare ½ meter! Det är helt sjukt! Synd att den inte kommer att få ligga kvar... Tänk om det ändå vore julafton idag. Hade inte det varit helt perfekt?

Nä, nu ska jag sluta svamla en massa! 

Hoppas ni haft en bra dag i snöovädret!

 

Let it snow, let it snow, let it snow...

Fantastiskt! Det fortsätter snöa! I love it!

Funderar på att fira jul en månad tidigare i år, medan snön ändå är här? Utifall att...

Nä, det skulle nog inte funka... Jag hoppas på att det är snö om en månad!


Rörd...

Glömde tömma brevlådan igår när jag kom hem från jobbet så när jag var och tittade imorse var den alldeles överfull. Men inte av reklam som den brukar vara annars, utan nästan bara av roliga saker:
* Gårdagens UNT (okej inte jätterolig att läsa dagen efter, men serierna är roliga idag också)
* Dagens UNT (lite blöt i ena kanten p.g.a. att den stack utanför locket på brevlådan...)
* Ett nummer av Damernas Värld (alltid trevligt med tidningar, även om DV inte är min favorittidning, men det var väl något bra erbjdande med en present som jag inte kunde motstå....=) )
* Ett nummer av Sköna Hem (Älskar såna tidningar)

och sist men inte minst (faktiskt det största i brevlådan)

* Ett CHOKLADOGRAM!!

Gud så spännande!! Det visade sig vara från ett par kompisar som var här på middag för några veckor sedan som tackade för senast! Jag blev alldeles rörd. Jag tänker aldrig på att göra sånt...

Nu ska jag bläddra igenom mina tidningar och sen göra mig iordning och åka in till stan. (Otroligt nog har de redan varit ute och plogat vägen så det går att ta sig fram....det brukar annars ta bra lång tid innan de prioriterar vår väg)

Adios!



* Just det: Fick en julklapp med DV i form av en eyliner från FACE. Tackar!

Det gör ont...

Det var så härligt att vakna imorse och titta ut genom fönstret och se all snö som kommit inatt! Helt fantastiskt fint! Så mysigt när alla träd blir alldeles bulliga och mjuka.

Passade på att ta en långpromenad och ta med mig kameran för att föreviga den första (ordentliga) snön!
Det är så vackert ute att det gör ont...
Skulle vilja lägga upp alla bilder, men de är så stora och tar sån fruktansvärd tid, men några tänkte jag iallafall orka med.



   
      
 

shopping för en god sak

Detta fina halsband kan man köpa för 295 kr på Barncancerfondens hemsida och då går 150 kr till Barncancerfonden. Jättefint halsband för en god sak! Perfekt julklapp!


tycker jag

Sitter uppkrupen i soffan med lite varm glögg och slötittar på Idol. Egentligen är det förbjudet att dricka glögg så här tidigt, men det är ju sååå gott!

Tycker nästan att Idolerna blir sämre och sämre... Det är egentligen bara Kevin som är riktigt bra. Tycker jag.

Idag blev det en ovanligt lång dag på jobbet. Brukar annars ha som vana att gå hem lite tidigare på fredagarna, men idag var det så mycket som jag ville ha avklarat innan helgen och timmarna gick så fort... Var inte hemma förrän sju och R är på middag med jobbet, så jag och pappa och grannen beställde pizza! =) Var lite lagom hungrig eftersom jag åt lunch kl 11.

Igår beställde jag ett lass med pocketböcker. Fick detta i present av R,  jag beställer och han betalar. Jättebra! Det blev mest deckare (såklart), men även en klassiker som alla på jobbet pratar så mycket om och tycker att alla borde ha läst, så jag tänkte ge den ett försök. Sen beställde jag "Den hemlige kocken". Den som handlar om alla konstiga tillsatser, t.ex. E621, E100, E175 osv osv, som finns i vår mat. Kommer väl inte att vilja äta nånting efter det...

Oj, Idol är slut och Fredag hela veckan har börjat. Ha ha, nu är det Stekarn! Han är bra!

Ciao



Lite bättre...

Okej, nu är den lite bättre, men inte helt bra... Känner att jag kanske får vara nöjd med det här så länge.. Har inte så mycket tid att lägga ner på designen just nu... Får ta tag i det en dag när jag har gott om tid så jag kan sätta mig in i det ordentligt...

Inte nöjd...

Jag är inte nöjd med designen på min blogg... måste försöka göra om den, men det är ju inte så lätt att få den som man vill....

Ny design

Råkade ändra stilmallen och kunde inte få tillbaka den gamla så jag var tvungen att göra om helt från början... Vad tycks? Är det svårt att läsa texten?


Lite dåligt samvete...

Är hemma från jobbet idag... Vaknade med huvudvärk för tredje dagen i rad och förkylningen är inte bättre precis... Får lite dåligt samvete för att jag stannar hemma från jobbet när jag "bara" är förkyld, men nu är det tredje gången på 4 månader och jag tror att det enda sättet att bli av med förkylningen ordentligt är att stanna hemma och vila...

Tänkte spendera dagen i soffan med en bok och en katt på magen! Läste ut "Låt den rätte komma in" igår. Den var bra men väldigt äcklig...inte läskig, men äcklig. Spännande att se filmen sen. Den har ju fått bra betyg. Nästa bok blir nog "Till dess din vrede upphör" av Åsa Larsson. Fick låna den av mamma, får se om den är nåt att ha.

Slänga in en maskin tvätt ska jag nog orka med också.


Tredje gången gillt...

Har under eftermiddagen börja känna en smygande, svidande känsla i halsen... Om det är en förkylning som vankas så blir det tredje gången gillt för mig sedan sommaren... Typiskt. Orkar inte vara förkyld en gång till. Hoppas att det bara är p.g.a. torr luft eller nåt.

Nu ska jag kurera mig med film och en kopp the. Tror det är Kung Fu Panda som står på tur. Har hört att den ska vara sjukt rolig.


Vill man vara fin får plånboken lida pin...

Sitter och myser i soffan med ett glas rödvin och längtar till helgen. Har varit så trött måndag och tisdag och ser riktigt fram emot en sovmorgon! Har även börjat fundera på vad vi ska ha för adventsbelysning och julpynt. äger inte så mycket sånt eftersom vi alltid åkt hem under julen när vi pluggade i Lund och la inte ner så mycket tid och pengar på julpynt...
Får väl ta en sväng i helgen och kika lite. =)

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Idag har jag köpt ett start-kit med I.d. bareMinerals. Lite nervöst att lägga ut så mycket pengar på smink när man inte riktigt vet om man kommer att tycka om det eller inte, men jag har hört och läst så mycket bra om det så det är förhoppningsvis värt att prova!

Någon annan som testat smink från i.d.?

Jag får utvärdera det sen när jag provat det ett tag.




Nu ska jag kika lite mer på mitt smink =)

Ha en bra kväll och sov gott!

Dagen inköp

Har idag kommit över årets glögg från Blossa, Blossa 08, och en samling småflaskor med Blossas årgångsglögger från de senaste fem åren. Jag och R får ha en glöggprovarkväll när det närmar sig jul och avgöra vilket år som varit bäst hittills! =)

Jag älskar glögg! Är dock lite tidigt ännu...man får ju inte tröttna på det innan jul... =)

Godnatt alla och sov gott!

Om jag vore gud för en dag...

...så skulle helgen bestå av fler dagar. Som de är nu går de alldeles för fort...


RSS 2.0