För lite sömn...

Har haft en helt underbar helg ute i stugan! Vi hade bjudit dit 6 kompisar från Lunda-tiden och hade lite kräftskiva och bara myste i två dagar! Det har varit fantastiskt väder hela helgen så vi har kunnat vara ute och sola, gå promenader, sitta på klipporna i solnedgången, suttit på den nybyggda altanen och ätit god mat och druckit en massa gott vin! Har blivit alldeles för lite sömn, men det var det värt!

Den här veckan är det galet mycket på jobbet... Imorgon är det möten hela dagen i Eskilstuna, bio på kvällen med mamma och pappa. Sen bär det av på avdelningresa med jobbet onsdag till torsdag. Fredag är det dags att planera höstens projekt och då måste jag ha förberett mig genom att  ta reda på hur mycket jag har kvar på mina nuvarande projekt, hur mycket tid jag måste lägga på dem och när... På lördag eftermiddag/kväll har jag lovat en kompis att hjälpa till på en överraskningsfest i Sthlm för hennes mamma som fyllt 60. Lägga upp mat, koka kaffe, dekorera, stå i baren, diska, plocka undan m.m. Men det ska bli kul. Veckan efter ska det ha lugnat ner sig lite hoppas jag. =) Men visst är det ofta så att allt kommer på en gång?

Nu ska jag snart iväg och träna. Jo, ni läste rätt! =) Jag har börjat på "motionsgymnastik" här ute i Rasbo-hallen, varje måndag. Det är verkligen dags att jag börjar röra på mig och jag behöver någon som pushar på mig lite. Tiden passar också med jobbet, så jag hinner hem och äta innan. Kanske inte är världens roligaste form av träning, men altid nåt. Och det är billigt också. 400 kr för en termin. Nu ska jag försöka hålla i det här och sedan får jag komplettera med några fler aktiviteter i veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0