Tredje gången gillt...

Har under eftermiddagen börja känna en smygande, svidande känsla i halsen... Om det är en förkylning som vankas så blir det tredje gången gillt för mig sedan sommaren... Typiskt. Orkar inte vara förkyld en gång till. Hoppas att det bara är p.g.a. torr luft eller nåt.

Nu ska jag kurera mig med film och en kopp the. Tror det är Kung Fu Panda som står på tur. Har hört att den ska vara sjukt rolig.


Kommentarer
Postat av: isabel

Krya på dej! =)

2008-11-11 @ 12:37:55
Postat av: isabel

Visst är du bra på att skriva pepp! Det är alltid skönt att bara höra att någon bryr sig tycker jag. Dessutom tänker man ju de här tankarna du skriver, men de kommer liksom inte i fokus förrän man får höra det från någon annan. Så tack! Jag tror att man är rädd för att välja fel saker. eller att det till exempel vore helt tabu om jag skulle lämna det här och göra något annat. Lite så tänker jag. Som att alla andra förväntar sig vad jag ska göra och sen tycker det är konstigt om jag väljer något annat. Visst, man ska ju lyssna på sig själv och inte bry sig om andra, men så kommer en som jag som har en självkänsla lika liten som en organell =)Men tack ändå! Det värmer otroligt trots att jag i princip aldrig har pratat med dej på riktigt =)Ha en underbar dag!

2008-11-12 @ 11:39:48
Postat av: Hanna

Ochden är ändå tagen i slutet på september.. hmm.. ska ni med på lördag?

2008-11-13 @ 13:58:57
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Hanna

Japp!

2008-11-13 @ 17:14:10
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0