Helgen i korthet

Fredag: Middag i Stockholm med Richard, Rickard och Caroline. Jättetrevligt! Sista tåget gick 23.10 så det blev rätt lugnt. (Varför är det inte bättre kommunikation mellan Sthlm och Uppsala nattetid??)

Lördag: Sov i stan. Åkte hem rätt tidigt, hade lovat mamma att vara valpvakt. Lugn och skön lördag för övrigt. Jag storstädade, medan R sov i soffan...=) Hittade köttfärsbiffar i frysen så det fick bli det till middag. R åkte och köpte lite godis och Cola (Var åratal sen vi köpte hem läsk tror jag...)
Vi var ett av de 0,5 miljon hushåll som släckte alla lampor mellan 20.30 och 21.30 (fast egentligen så hade vi släckt mellan 20.00 och 22.30.) Tände lite stearinljus istället och tittade på film.

Söndag: Vaknade 07.00, glömde att ställa fram klockorna igår innnan vi gick och la oss, så egentligen kan man väl säga att vi vaknade kl 8...  Fixade ordentligt nät att lägga över skorstenarna så att vi ska slippa kaj-ungar iår. Hoppas att de inte lyckas slita bort nätet denna gång. Vi använde ett betydligt kraftigare och tyngre nät än förra gången. Dessutom lade vi tyngder ovanpå.

En kollega var hit på förmiddan och fikade och tittade på valparna. På eftermiddan var vi och tittade på ett hus i Gåvsta. Tyvärr var det mycket fukt i grunden och behöver dräneras om... Läget var perfekt och tomten jättefin, men som sagt.....mycket att göra på huset...

Mamma och pappa bjöd på middag och nu sitter vi i soffan och glor på burken...

Blev inte så kort som jag trodde... ja ja..

Tänk att det fortfarande är ljust ute!

Kommentarer
Postat av: Hanna

vill gärna ha en utdate om huset när mäklaren ringt, nyfiken :)

2009-03-30 @ 21:22:25
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: hanna panna

jättegärna! blir bara något enkelt om det funkar? ni får komma när ni vill, efter jobbet ngn gång? bestäm tid ni, vi är hemma.



lägg ett skambud på typ 1,2. så kan ni låna 1,5 och topprenovera! så har ni ett perfekt boende under tiden. ni har värsta guldläget ju!

2009-03-31 @ 16:44:45
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0