Sol, sol, sol!

Åhh vad härligt med en helg fylld av sol och inte ett moln på himlen! Har varit en underbar helg. Trodde den skulle bli ganska lugn, eftersom vi inte hade så mycket planerat, men vi har haft fullt upp iallafall! Fredagskväll blev det middag hos mamm och pappa. Firade mamma (mors dag) då eftersom hon inte var hemma idag.
Igår morse var vi ut på en lång morgonpromenad i det fina vädret. Tänkte sitta och sola en stund när vi kom tillbaka, men det var så sjukt mycket mygg (!) så vi gav upp. Åkte istället till mormor och morfar och fikade och satt där en stund och pratade! De är så snälla, mormor och morfar. Världens bästa!

Åkte in till satn på eftermiddan, fixade lite  picnic och begav oss till Källparken. Kören Afro hade parkkonsert och då passade vi på att ha lite picnic med M & J innan i det fina  vädret! Underbart! Konserten var sjukt bra!! De är såå duktiga!











Gjorde en snabb visit hemma hos M&J efter konserten och spelade några omgångar "sjuan". Sen gav vi oss ner på stan och träffade en kompis från Lund som var i Uppsala över helgen. Blev en riktigt lyckad utgång på BJ faktiskt! Jättekul!

idag har vi bara slappat och solat hela dagen! jätteskönt!

Nu väntar sängen!


GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0