Oj oj...

...tiden går fort! Nästan 2 veckor sedan mitt förra inlägg och Emma blir 5 veckor på torsdag! Stora tjejen!
Som sagt, dagarna går i ett och även om Emma sover mer än vad hon är vaken (oftast iallafall) så är sovperioderna upphackade i korta intervall som varvas med matning (massor av matning), blöjbyten, bad, gos och en hel del vankandes med den lilla skönheten på armen för att få henne att somna. =)
Det är en bestämd liten tjej som inte alltid roas av det vi tycker borde roa henne... =) Hon vill att det ska hända olika saker och blir rastlös om vi gör samma sak för länge.
Det absolut värsta är när vi av någon anledning måste väcka henne när hon somnat, t.ex. för att byta blöja eller sätta på pyjamas, då blir hon jättegrinig och vägrar somna om och resultatet blir att hon blir övertrött och det blir ännu svårare att få henne att somna. Samtidigt vill man ju inte att hon ska sova för mycket på dagarna så att hon är vaken mer på nätterna...hmmm, det är inte så lätt! 
Men hon är världens goaste lilla bebis!

Imorgon ska vi till BVC och väga och mäta. Är två veckor sen sist, så det ska bli väldigt spännande att se vad som har hänt! Sist vägde hon 4680g och jag tror iallfall att hon väger närmare 5500g nu, om inte mer.

Detta är sista veckan Richard har semester så jag tänkte passa på rensa ur min garderob och kanske fylla på med lite nytt (? =)) när vi båda är hemma och kan turas om att passa Emma! 

Nu blir det Ballerina kladdkaka! Så jäkla goda!






Kommentarer
Postat av: Hanna

lillgos! funkar sjalen bra? ser jättemysigt ut! gör ni ngt imorgon kväll?

kraam

2010-08-03 @ 20:03:50
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Hanna

Middag? Kl 17?

2010-08-03 @ 21:04:03
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh Gud va mysigt!! Hon är jättefin! Hihi vilket flin på sista=) Vi får ses snart igen. Kramar!

2010-08-08 @ 09:41:09
URL: http://edstrommaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0