Status: "köksrenovering"

Nu har skåpet flyttats, bänkskivan limmats ihop och satts på plats, kyl/frysen står där den ska (dock med en repa på framsidan!!), diskmaskinen står i sitt hål men är inte inkopplad ännu, och överskåpen har fått sina luckor tillbaka! Imorgon ska bänkskivan skruvas fast ordentligt, diskmaskinen kopplas in, gipsskivan på väggen ska också skruvas fast och sen ska kaklet på! Medan R och hans pappa kaklar kan jag börja plocka in alla grejer i underskåpen och sätta dit dörrarna där också. Ska bli så skönt att få bort alla grejer som står precis överallt i hela köket! Men det är roligt att hålla på och renovera och fixa!

Kommer bli skitsnyggt!

Efter detta är det lister, socklar och lite annat småpill som ska fixas. Dessutom har vi två skåpdörrar till högskåpen som ännu inte är nedmonterade, slipade och målade, men de tar vi längre fram när rörmokaren varit här och fixat värmesystemet!

Nu är det snart dags för sängen! Är helt slut...

Trevlig lördagskväll!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nej verkligen inte. Skulle kännas bättre för min del att den håller sej inne tills det blir runt 0 iaf. Vi jhar ingen superduper tjock overall för den lille. Man drar väl inte direkt ut vagnen när det är minus 23 men till och från saker..vi kommer gärna och tittar när ni börjar komma iordning. ni får säga till om ni behöver hjälp med något så skickar jag karln ;)

kramar

2010-01-11 @ 16:44:28
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Hanna

hur går det för er? börjar det bli ordning och reda? :)

2010-01-17 @ 00:11:45
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Hanna

jag har fixat det nu så du kan se vad du skriver :) haft et bra i malmö? vem hälsade ni på?

2010-01-19 @ 11:26:10
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0